Богдана Карадочева и Стефан Димитров се срещнаха със свои почитатели през

...
</TD
>Богдана Карадочева и Стефан Димитров се срещнаха със свои почитатели през
Коментари Харесай

Любими звезди зарадваха пловдивчани

Богдана Карадочева и Стефан Димитров се срещнаха със свои фенове през миналите почивни дни, видя Plovdiv24.bg във Фейсбук профила на Георги Тошев.

Събитието се е радвало на огромен триумф. Много хора са съумели да си поговорят с техните любимци и да получат подпис. Концертът на огромните звезди бе нощес на Античния спектакъл.

Ето я обявата на Тошев с дребна редакторска интервенция:

" В един от най-горещите дни от годината в България в Пловдив за следващ път видях какво значи да си обичан, в случай че си надарен, заслужен и великодушен артист/човек.

Голямата зала на хотела се извърши с хора, някои от които бяха пристигнали 40 минути по-рано, с цел да са сигурни, че ще имат места. Навън е 40 градуса! Повечето са пътували с градски превоз!

Те търпеливо изчакаха до началото на срещата с Богдана Карадочева и Стефан Димитров и пловдивската премиера на двойната биография “Безнадежден случай ".

Толкова доста хора, изпълнили залата, неспокойствие, смях, въпроси, мемоари и изненади. Не познавам доста актьори и музиканти, които да са по този начин близки със своята аудитория, учтиви и търпеливи в персоналните диалози, фотоси, подписи.

Голям урок са Богдана и Стефан: индивидът с класа е наличен, привлекателен със своята аудитория. Не се опасява от белезите на времето, майтапи се със себе си, знае кой е и няма комплекси да застане очи с очи със своята аудитория ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР